Rádpusztai romtemplom


 DSC 0045 DSC 0047 DSC 0058

Itt található a XIII-XIV. században épült késő-román templom feltárt romja, amit homokkőből és téglából építettek. A meglévő falak 8-10 méter magasak. A templom körül temetkezési hely volt.

 

Rádpusztai Gasztro Élménybirtokról több információ itt.


Hagyományok – modern köntösben: Magyar Borok Pincéje

Lenyűgöző méretű, réges-régi és faragott hordók, impozáns belsőépítészeti megoldások, interaktív elemek, nemes borok, borkóstolók, játékok – 2014. év elején megnyílik a Magyar Borok Pincéje.
180 éves borospincénk átalakítása során törekedtünk arra, hogy a hagyományok megőrzése mellett a modernitás is megjelenjen a megújuló pincében. A hatalmas hordók, az impozáns belsőépítészeti megoldások nem mindennapi látványt nyújtanak.

A hordókban kialakított vitrinekben mutatjuk be a 22 hazai borvidéket és a legjellemzőbb borokat, a legnevesebb pincészetek különleges nedűit. A 8 eredetvédett pálinkával is megismerkedhetnek látogatóink, és hogy teljes legyen a kínálat, a magyar pezsgők is helyet kapnak. Bortrezorokat is kialakítottunk, így visszatérő vendégeink itt tarthatják boraikat.

Természetesen a bemutatott italokat meg is kóstolhatják látogatóink, és vásárlásra is lehetőség nyílik. A zamatos borok, lélekmelengető pálinkák, gyöngyöző pezsgők mellé finom falatokat is kínálunk: mangalicasonkát, kézműves sajtokat és lekvárokat is kóstolhatnak és vásárolhatnak vendégeink.

Megújult pincénk esküvők, családi-és céges programok különleges helyszíne is lehet.

Konferenciák, céges  és családi rendezvények, csapatépítő programok
 

 

 

 

 

Hagyományos magyar ízvilág és zamatos balatoni borok a csárdába.

Lovaglás, lovasbemutatók.

 

Térkép